Elisa tuli välja oma ajaviitekanaliga

Uus ajaviitekanal toob esmakordselt Eestisse slow-TV.Foto: Elisa

Eesti juhtiv teleteenuse pakkuja Elisa tuli välja uue ajaviite telekanaliga, kust näeb Elisa originaalsarju, saab jälgida maailmas menukat ja lõõgastavat slow-TV-d ning tutvuda Elisa Elamuse telesisuga.

Elisa kaabelteenuse klientideni jõudis sellest nädalast alates uus ajaviitekanal – Elisa telekanal. Uuelt telekanalilt näeb Elisa originaalseriaalide esimesi osasid ning Elisa Huubi ja videolaenutuse sisu tutvustavaid klippe. Esimest korda Eestis näeb Elisa telekanalilt ka lõõgastavaid ajaviiteklippe ehk slow TV-d.

“Skandinaaviast alguse saanud nn aeglane televisioon ehk slow-TV on maailmas juba aastaid laineid löönud. Elisa telekanaliga saab edaspidi lõõgastuda vaadates kajakisõite avamerel ja jõgedel, praamisõite Eesti saartele või jalgrattal kulgemist kaunitel Lääne-Eesti teedel,” sõnas Elisa sisuhankespetsialist Triin Lember. Ajaviiteklippe lisandub telekanalile järjest juurde ja tulevikus jõuavad kanalile ka ülekanded ning salvestused valitud spordi- ja meelelahutussündmustelt.

Elisa rahvusvahelisest omatoodangust on eetris Elisa originaalsarjade nagu “Kõik patud”, “Ivalo”, “Rusikas” jpt esimesed osad.

Elisa telekanal on tasuta saadaval kõigile Elisa kaabelteenuse klientidele kanalikohal nr 14.

See on Elisa poolt kureeritud ja toimetatud blogi, mis tutvustab firma põnevamaid sündmusi, persoone ja tehnoloogiaid.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.