Liina Kersna valem kuidas teha lapsi õnnelikuks

Hariduseusku Liina Kersna teab, millest räägib.

Hariduseusku Riigikogu liige Liina Kersna tutvustas eilses “Laseris” oma plaani (vaata siit!), kuidas lapsed õppima panna ja nad sealjuures ka õnnelikuks teha. 

Muuhulgas aitavad õpetajat oma igapäevatöös mitmed erinevad programmid, mis võimaldavad igale lapsele rohkem tähelepanu pöörata. Toome siin välja mõned enamlevinud, mida iga haridustöötaja või lapsevanem teadma peaks.

Miksike
Väga levinud eestlaste loodud õppekeskkond: väga palju õppematerjale, ülesandeid, kontrolltöid ja palju muud.

Google Classroom
Google poolt loodud virtuaalne klassiruum, kus õpilased ja õpetaja saavad  koos suhelda, õppida ja ülesandeid lahendada. Õpetaja saab hinnata tehtud töid ja analüüsida tulemusi. 

Century Tech
Õppeplatvorm igas vanuses õpilastele. Leht pakub mitmeid unikaalseid õpivõimalusi ning õpetajale  on hindamine tehtud keskkonnas võimalikult kiireks ja mugavaks.

Branching Minds
Ameeriklasest õpetaja Maya Gati loodud õppekeskkond, mis aitab keskmiste õpilaste üldiselt õpetamiselt minna üle isiklikule õpetamisele. Pakub erinevaid strateegiaid ja lahendusi, kuidas jõuda iga õpilaseni. 

Teacher Advisor
Hea abimees õpetajale. Leheküljel leidub hulgaliselt materjale enesetäiustamiseks ja võimalusi oma aja paremaks planeerimiseks.

Marii Karell toob iga nädal vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused, mis avavad inimesi ning teemasid üllatavast vaatenurgast.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.