2019. aasta seni kõige edukam mäng on ootamatu üllatus

"The Division 2" alustas aeglaselt, kuid tundub, et see on muutunud.Foto: Reddit

Ubisofti majandusaruandest selgub, et käesoleva aasta seni kõige paremini müünud mäng on “The Division 2”. Seda väidetakse erinevate mängutööstuse statistikat jälgivate keskkondade info põhjal.

“The Division 2” edu tuleb üllatusena, kuna pärast mängu ilmumist 15. märtsil väitis Ubisoft, et müüginumbrid valmistavad pettumust. Kuna “The Division 2” on saadaval Epic Game Store’is ja mitte Steamis, siis see on kaasa toonud pea kümnekordse müüginumbrite kasvu Ubisofti enda mängukeskkonnas Uplay.

Ubisoft teatas hiljuti, et nende jaoks on arvutimänguturg kasumlikum konsooliturust ja seega võib eeldada, et “The Division 2” on populaarne eelkõige just arvutil mängijate seas. Kaasa on aidanud ka allalaetavate lisade ilmumine, mis majandusaruande info kohaselt on mängijate huvi “The Division 2” vastu kergitanud rekordkõrgustesse.

Aruandest selgub veel, et jätkuvalt on populaarne “Assassin’s Creed Odyssey” ja eriti hästi läheb “Rainbow Six Siege’il”, mida nimetatakse viimase viie aasta üheks populaarsemaks mänguks. Tundub ka, et tugevalt on alustanud rulluisumäng “Roller Champions”, mis oli E3 mängumessi ajal kõige striimitum mäng.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.