2024. aasta lõpuks rajatakse kosmosesse filmistuudio

Kunstniku nägemus rajatavast filmistuudiostFoto: S.E.E

Eelmisel sügisel kirjutasid meediaväljaanded vene filmigrupist, mille liikmed võtsid esimeste filmitegijatena suuna kosmosesse. Tundub, et kosmoses üles võetud filme on peagi järgnemas veelgi, sest Space Entertainment Enterprise (S.E.E) teatas plaanist rajada 2024. aasta detsembriks kosmosesse filmistuudio.

Koostöös Axiom Space’iga rajatakse Axiomi jaama moodul, kuhu mahub ära nii filmistuudio kui ka spordiplats. Huvilised saavad seal seega filmida nii saateid, filme, sarju kui ka spordi- ja muusikasündmusi, kirjutab NME.

“SEE-1 on suurepärane võimalus inimkonnal uude valdusesse liikuda ning alustada kosmoses uut ja põnevat peatükki,” ütlesid S.E.E kaasasutajad Dmitri ja Elena Lesnevski, märkides, et stuudio innovaatiline infrastruktuur laseb meelelahutusel särada.

S.E.E on seotud ka Tom Cruise’i kosmosefilmi projektiga, millest on räägitud juba pikalt. Cruise lootis oma meeskonna esimesena kosmosesse saada, ent sellest võidujooksust väljusid võitjana venelased – oktoobris lõppesid rahvusvahelises kosmosejaamas filmi “Väljakutse” (“Вызов”) võtted, ent Cruise’i projekti osas on endiselt palju lahtiseid otsi.

“Väljakutse” režissöör Klim Šipenko ütles pärast edukat võtteperioodi, et ta läheks hea meelega ka Kuule ja Marsile filmi tegema, nii et kes teab – äkki on ühel hetkel ka nendesse paikadesse filmistuudiot oodata.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.