Juhend: kuidas osta videomängufännile äge viimase hetke jõulukink diivanilt püsti tõusmata?

Tahad osta sõbrale jõukukingiks videomängu või ajakaarti, aga no üldse ei viitsi glögi ja mandariine käest panna, et poodi minna? Või elab semu hoopis maailma teises otsas ja talle kingipakki ukse taha viia on tsipa keeruline? Sel juhul aitab hädast välja punktid.ee, kust saad teele saata mängulise jõulukingi ilma kodust lahkumata.

Tõenäoliselt leiavad punktid.ee poest endale sobiva jõulukingi pea kõik mängufännid. Näiteks PlayStation Plusi, Xbox Live Goldi ja Nintendo Online’i kaarte on konsooliomanikel alati vaja, Steami kinkekaardi peale ei vaata viltu ükski arvutil mängija, ning kui mängud pole sinu jaoks, siis saad kinkida ka Spotify, Amazoni, Google Play või iTunesi kinkekaarte.

Sõbrale kingituse saatmine on tegelikult väga lihtne ja et asi oleks veel erilisem, siis saad virtuaalsele kingile lisada ka isikliku sõnumi.

  • Leia toode, mida soovid kinkida ja osta see ära.
    Enne kui saad kingituse sõbrale saata, siis lisa see ostukorvi ja osta ära. Pane tähele: kui plaanid kinkida erinevate teenuste ajakaarte, siis veendu, et sinu kingituse ja sõbra konto regioonid kattuksid! Kui ostad Soome regiooni kinkekaardi kontole, mis on registreeritud Suurbritanniasse, siis su sõber ei saa jõulukingist rõõmu tunda.
  • Leia aktiveerimiskoodi kõrvalt nupp kirjaga “tee kingitus”.
    Kui oled toote eest tasunud, siis saadetakse sulle link, millelt leiad toote aktiveerimiskoodi. Selle koodi kõrval näed nuppu “tee kingitus”. Kui soovid ostetud koodi saata edasi sõbrale, siis kliki sellele nupule.
  • Lisa kingitusele personaalne sõnum.
    Kui soovid lisaks koodile saata sõbrale ka sooja jõulusõnumi, siis saad selle nüüd kirja panna. Sõnub saab olla maksimaalselt 5 rida pikk ja igale reale mahub kuni 35 tähemärki. Soovi korral võid selle lahtri ka tühjaks jätta, sõnumi lisamine ei ole kohustuslik.
  • Ära unusta kingituse aktiveerimiskoodi!
    Personaalse sõnumi lahtri alla pead ise lisama ka toote aktiveerimiskoodi, mis saadeti sulle pärast ostu sooritamist. Ära unusta seda teha! Vastasel juhul saab sõber sinult küll kena jõululuuletuse, aga tühja vatušeri.
  • Tee kingituseks
    Kui kõik on valmis, kliku nuppu “tee kingituseks” ja sulle vormistatakse automaatselt .PDF formaadis vautšer, mille saad välja printida ja edasi kinkida või meiliga sõbrale edasi saata.
  • Rõõmusta! Sa ei pidanud kingi tegemiseks poodi minema ja rahvamasside keskel trügima. Mõtle korraks tagasi sellele, mida sa just saavutasid – sa ostsid mängufännist sõbrale personaalse sõnumiga jõulukingi ja ei pidanud seda tehes kuskile minema ja kellegagi võitlema! Las teised rabelevad ostukeskustes, sul on jõulurahu ja kõik on zen.

Viimastel aastatel on jõulude all kuuse all sage külaline Nintendo Switch ja tõenäoliselt läheb nii ka tänavu. Punktid.ee hakkas hiljuti müüma Switchi rahakaarte ja ka mänge, nii et miks mitte saata kingitusena teele näiteks “Super Mario Kart 8 Deluxe” aktiveerimiskood?

See mäng sobib nii vanematele kui ka noortele mängijatele ning ajab jõuluõhtul kogu piduliste seltskonna omavahel kapitaalselt tülli. Näed, kõik võidavad!

Punktid.ee valikus on üle 900 mängu ja kinkekaardi. Kui sa ei juhtu teadma kingisaaja valitud regioone, siis saad alati soetada ka Punktid.ee enda kinkekaardi, et kingisaaja saaks valida just sellise ajakaardi, mis talle sobib. Vaata lähemalt siit.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.