Läheb põnevaks: vaata, millised Marveli teleseriaalid filmiuniversumit toetama hakkavad

Foto: AP/ Marvel/ Scanpix

Mõne aja eest tõmbas Marvel saladuseloori enda kinouniversumi neljandalt faasilt ja avaldas, mida toob tulevik. Tundub, et järgnevatele aastatele minnakse vastu uue hingamisega, sest võrreldes varasemaga on oluliselt suurem rõhk pandud seriaalidele.

Vaatame üle need 5 Disney+ striimimisteenuse tarvis loodavat teleseriaali, mida Marveli  teleuniversumi neljanda faasi jooksul näha saame ning mis kinoelamusele samuti veelgi juurde lisavad!

The Falcon and the Winter Soldier

Marveli esimene suurem avantüür telemaastikule keskendub kahele tegelasele, keda oleme näinud juba mitmes filmis, kuid kes on sellegipoolest suuresti rambivalgusest välja jäänud.

Seriaali keskmes on Sam Wilson ehk Falcon, keda kinofännid mäletavad Marveli filmides metalltiibadega ringi lendamas ja püstoleid kõmmutamas. Temast sai “Tasujad: Lõppmängus” ka järgmine Kapten Ameerika. Wilsoni kaaslaseks on Bucky Barnes ehk Winter Soldier, kes oli algselt Kapten Ameerika vaenlane kuid liitus hiljem Tasujate tiimiga.

Anthonie Mackie ja Sebastian Stan, kes mängivad Falconit ja Winter Soldierit kinolinal, jätkavad rollides ka teleekraanil. Seriaal jõuab Disney+ teenuse tellijateni 2020. aasta lõpus.

WandaVision

Ka selle seriaali keskmes on kaks tegelast, kes on senistes Marveli filmides mänginud pigem teist viiulit: Wanda Maximoff ehk Scarlet Witch ja tema armastatu Vision.

Filmides kehastab Wandat Elisabeth Olsen ja Visionit Paul Bettany ning nemad jätkavad samades rollides ka seriaalis. On ka kinnitatud, et “WandaVisioni” sündmustik saab olema aluseks järgmise “Doctor Strange’i” filmi süžeele.

“WanfaVisionit” peaks saama Disney+ vahendusel näha 2021. aasta kevadel.

Loki

Sarnaselt Musta Lesega on ka Loki hetkel Marveli universumis üsna täbaras olukorras, kuna filmis “Tasujad: Igaviku sõda” hukkus ta Thanose käe läbi. Ometi vändatakse temast seriaal.

Siin muutuvad asjad natukene keerulisemaks. “Lõppmängus” reisivad Tasujad ajas tagasi, kus kohtavad ka Lokit, kes aga ootamatult põgenema pääseb ja seeläbi enda saatust muudab. Seriaali-Loki on seega alternatiivses reaalsuses eksisteeriv Loki, kes on elus ja terve.

Seriaalis jätkab Loki rollis Marveli filmides sama tegelast kehastanud Tom Hiddleston. Sari jõuab Disney+ teenuse tellijateni 2021. aasta kevadel.

What if…?

Neljanda faasi uutest projektidest on “What if…?” kahtlemata üks omapärasemaid. Tegu on animaseriaaliga, mis annab Marveli kinouniversumist tuntud sündmustele uue dimensiooni ja küsib, mis oleks juhtunud kui asjad oleksid läinud teisiti,

Näiteks kõige esimeses osas küsitakse, mis oleks juhtunud siis, kui Steve Rogersi asemel oleks Kapten Ameerikaks muudetud hoopis tema armastatu, Peggy Carter. Kõlab huvitavalt ja teiste Marveli projektide kõrval ka väga värskelt.

“What if…?” jõuab Disney+ tellijateni 2021. aasta suvel.

Hawkeye

Mäletate, kuidas “Tasujad: Lõppmängus” oli Jeremy Renneri kehastatud Kotkasilmal uus soeng, konstantselt paha tuju ja tugev kiindumus inimeste mõrvamise vastu. “Hawkeye” seriaal selgitab, mis juhtus, et ta selliseks muutus.

Tundub ka, et uue seriaaliga valmistub Renner vibuküti rollist loobuma. On teada, et sarjas saab saab olema tähtis roll koomiksitest tuntud tegelasel Kate Bishopil, kellest võib saada järgmine Kotkasilm. Ei ole veel teada, kes Bishopit kehastama hakkab.

“Hawkeye” jõuab Disney+ tellijateni 2021. aasta lõpus.

Naudi kino!

Kui Sul veel nägemata ÄMBLIKMEES: KODUST KAUGEL, jookseb see veel CINAMONI kinolinal.

CINAMON KOSMOS
CINAMON T1
CINAMON TASKU

Numbrilt järgmised superkangelaste moodi tegelased, kes täna kinolinal maailma päästavad on HOBBS JA SHAW. Vaata ka nende filmi.

CINAMON KOSMOS
CINAMON T1
CINAMON TASKU

CINAMON jagab siin kino telgitaguseid, kaasab kinoelamustesse ja hoiab pilgu kuumimatel kinouudistel.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.